Aomei Partition Assistant Professional Edition

Aomei Partition Assistant Professional Edition 9.2

Manages partitions and optimizes hard disk work
Értékelés
4.5  (17 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
9.2.1 (Összes)

Control and optimize the performance of a computer hard drive. Scan the selected hard disk and check its fragmentation, the available partitions, free and occupied space, etc. Move, resize, copy, split or merge partitions, monitor the defragmentation and optimization processes in real time.

Partition Assistant Professional Edition lehetővé teszi, hogy kezelje a merevlemez-partíció hasonló Partition Magic. Ez végre bonyolultabb műveletek partíció a lemezre, használhatod az Átméretezés, Move Partition, Extend System Drive, Felosztása, Egyesítés, Split Partition stb, de jól működik Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 (mind 32bit, 64bit).
Ez a professional edition, egy speciális partition manager szoftver segít optimalizálni a lemez teljesítményét, a legtöbb széles körben használják az egyéni felhasználók számára, amely lehetővé teszi, hogy egy partíció megoldás szakértő szakmai egyedülálló technológia. Elfogadja az alacsony szintű parancsok, mint ágazat-fokozatú, hogy biztosítsa minden olyan művelet, nagyobb hatékonyság.
Információ frissítve: