Aomei Partition Assistant Professional Edition

Aomei Partition Assistant Professional Edition 9.2

Manages partitions and optimizes hard disk work
Evaluare utilizator
4.5  (17 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
9.2.1 (Vezi toate)

Control and optimize the performance of a computer hard drive. Scan the selected hard disk and check its fragmentation, the available partitions, free and occupied space, etc. Move, resize, copy, split or merge partitions, monitor the defragmentation and optimization processes in real time.

Partition Assistant Professional Edition vă permite să gestionați disk partition similare cu Partition Magic. Se pot efectua mai multe operații de partiționare complicate de pe disc, și îl puteți folosi pentru a Redimensiona și Move Partition, Extend System Drive, Repartiție, Îmbinare, Split Partition etc, și se poate lucra bine pe Windows 2000, XP, Vista și Windows 7 (ambele 32bit și 64bit).
Acest professional edition este un program avansat partition manager software pentru a vă ajuta să optimizați performanța de disc, și cel mai larg utilizat de către utilizatorii de personal care vă permite să fie o partiție de soluții profesionale expert cu tehnologia unică. Acesta adoptă nivel scăzut de comenzi, cum ar fi sectorul de calitate pentru a se asigura că toate operațiunile eficiență mai mare.
Informații actualizate în data de: